25 DSC_0092Listverk fra Langmorkje Almenning er et  kunststykke i seg selv, det er listene og
utforingene som er rammen rundt det hele. Tre har lange tradisjoner i norske hjem, og nå når miljø og renhet er noe som opptar oss alle, er tre og tradisjon på vei tilbake i våre hjem. Det er miljø i duften fra den seintvoksende fjellfurua fra Jotunheimen. Trevirke fra Langmorkje Almenning vokser høyt til fjells og på skrinn jord. Disse forholdene gir seinvokst kvalitetsfuru med tette årringer.

Trevirke som er seinvokst er mer stabilt enn virke som har vokst raskt og har brede årringer. Det finnes i dag et stort utvalg av produkter for etterbehandling av trevirke: det kan lutes, lakkes, beises, males eller grønnsåpebehandles. Det kan også behandles med brannhemmende impregnering, alt etter bruksområde. Spør om råd i nærmeste malingsforretning. Det eneste vedlikehold som kreves for å holde furupanel og gulvbord pent år etter år er vask med grønnsåpe. Det gir tre den riktige patina og huset den riktige atmosfære, og ikke glem duften av rein natur.

Produktark

 Brystning_r_d Brystning21 lister

Profilert fot og taklist kan brukes som brystningslist til 12 mm pan

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.